50 jarig jubileum: De Schakel


Maandblad De Schakel uit Dieteren bestaat 50 jaarDonderdag 26 mei 2011 verscheen het jubileumnummer van maandblad De Schakel in Dieteren.
Dit heuglijke feit werd benadrukt door een omslag met opdruk in Goud. Bovendien wordt in het voorwoord een kort overzicht verstrekt over de historie en het ontstaan van dit maandblad.

Door inzet van vele vrijwilligers is het gelukt om naast realisering van een maandblad ook de nodige gelden te verzamelen voor Goede doelen. Eerst voor projecten waar ‘onze’ Missionarissen werkzaam waren en nu nog steeds voor nieuwe projecten. Dit alles door de gelden zonder aftrek van salarissen of andere kosten rechtstreeks op de plaats van bestemming te verstrekken.

Ik wil vanaf deze plaats dan ook de welverdiende felicitaties uitspreken voor het team welke nu en in het verleden hun bijdrage hebben geleverd aan dit voor de Dieterse gemeenschap waardevolle contactblad.


Mochten er nog mensen zijn die nog geen abonnement hebben en dit wel overwegen dan kunnen ze hier de nodige informatie vinden.
Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl