Wijnproeverij in Dieteren


Werner en Caroline van Doren van drankenwinkel Wervin organiseren onder het motto Wijn zoekt boer een wijnproeverij in Dieteren. Lees hieronder de details.

Wijn zoekt boer

Limburg is nog steeds in de greep van koning winter, toch hebben wij al het voorjaar in ons hoofd! Op zondag 24 maart aanstaande –de zondag vóór Pasen – organiseren wij onze voorjaarsproeverij op een heel bijzondere locatie. U bent die dag van harte welkom bij melkveebedrijf Houben in Dieteren. Waar Frankrijk bekend staat om zijn wijnboeren kent men in Nederland een heel ander soort boeren. En met name de melkveehouderijen bepalen voor een groot deel hoe het Nederlandse landschap er uit ziet. Familie Houben is meer dan bereid om bezoekers een kijkje achter de schermen te geven in hun unieke boogstal. Vandaar dat we deze locatie gekozen hebben voor onze voorjaarsproeverij.

Nee… we gaan natuurlijk niet in de stal proeven, dat zou de geur en de smaak van de wijn te veel beïnvloeden. Boer Houben beschikt over een schitterende educatieve ruimte waar we gebruik van mogen maken. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op hun site: www.houbendieteren.nl

En dan de wijn, want daar komt u natuurlijk ook voor!

Zoals u van ons gewend bent staan er weer nieuwe wijnen op de proeftafels, aangevuld met enkele oude bekenden die een nieuwe jaargang hebben uitgebracht. We bieden u frisse witte wijnen, sierlijke roséwijnen en soepele rode wijnen maar ook stevig wit, stoer rosé en krachtig rood! Met het oog op Pasen mag een lekker bubbeltje natuurlijk ook niet ontbreken op de proeftafel.

Kortom: volop variatie om te combineren met uw paasdiner of –brunch. Bestelde wijnen kunnen paaszaterdag afgehaald worden in onze winkel.

U bent zondag 24 maart van harte welkom tussen 14:00 en 18:00 uur aan Bij de Molen 10 in Dieteren. De familie Houben zal die dag twee rondleidingen verzorgen en wel om 14:30 en om 16:30 uur. Zeker de moeite waard om daaraan mee te doen!

Voor deelname kunt u zich onder opgave van het aantal deelnemers aanmelden op ons e-mail adres info@wervin.nl. Geeft u daarbij ook aan of – en hoe laat – u mee wilt met de rondleiding?


Met vriendelijke wijngroet,
Werner en Caroline van Doren
WerVin.

Webmaster info@deetere.nl