Caecilia avond vrijwilligers kerk in Dieteren,

Zaterdagavond 29 novcember 2014 tijdens de jaarlijkse Caecilia avond voor de vrijwilligers van de Kerk in Dieteren, werden allereerst enkele jubilarissen gehuldigd. Dit keer waren het twee leden van het dameszangkoor, die de eer te beur te viel om uit handen van deken Lauvenberg oorkonden en bloemen te ontvangen voor hun vele jaren van inzet voor de parochie.


Mia van Helden ontving een oorkonde vanwege het feit dat zij al ruim 40 jaar lid en 35 jaar voorzitster is van het dameskoor.Els Bisschops ontving oorkonde en draagspeld wegens haar 25 jaar lidmaatschap van het dameskoor.

Overigens werden ook enkele echtgenoten van de dames in het zonnetje gezet vanwege hun ondersteunende werkzaamheden.


Peter en Frans werden in het zonnetje gezet.

Recentelijk is een CD opgenomen met werken van het dameskoor, deze nieuwbakken CD werd nu gepresenteerd en overhandigd aan deken Lauvenberg en kapelaan Amir.


Presentatie CD van het dameskoor.

Alle vrijwilligers werden overigens zoals al vele jaren gebruikelijk is getracteerd op verschillende voordrachten. Het dameszangkoor bracht enkele liedjes ter gehore, 3 leden van het koor hadden tevens een grappige sketch ingestudeerd.


Het dameszangkoor bracht enkele liedjes ter gehore.Grappige sketch.

Harrie Goedermans had een film gemaakt over de herstelwerkzaamheden van de kerktoren. Uiteraard wordt ook voor de inwendige mens gezorgd en ter afsluiting de traditionele tombola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webmaster info@deetere.nl