Voorjaarsmarkt Dieteren 2016

door Cor Voorter
Band 50 plus muzikale topper!
Zondag 17 april: Voorjaarsmarkt Dieteren.
Voor de 43-ste keer wordt zondag 17 april a.s. in de kern van het kerkdorp Dieteren de Voorjaarsmarkt georganiseerd. De organisatie is in handen van een kleine groep enthousiastelingen die fanfare Eendracht graag een financieel steuntje in de rug willen geven. Hoewel de samenstelling van het comité in die drieënveertig jaar weliswaar vaker is gewijzigd is de formule in feite onveranderd gebleven: een sfeervolle en aantrekkelijke markt met allerlei activiteiten voor jong en oud, groot en klein, waar het gezellig vertoeven is.

Marktkramen wisselen elkaar af met gezellige terrasjes op deze oudste voorjaarsmarkt in de regio. Een grote diversiteit en variatie van het marktaanbod biedt voor elk wat wils. Van antieke spulletjes tot en met brocante handelswaar, tweedehands spulletjes, huishoudelijke artikelen, gereedschap, boeken, dvd’s en cd’s, speelgoed. Natuurlijk ook de nieuwste zomermode vindt u op deze markt en uiteraard de nieuwste modeaccessoires, vrijetijdskleding, badmode, T-shirts, enz. Het is werkelijk waar te veel om op te noemen.
Niet alleen grote mensen kunnen zich amuseren! Ook aan de kleintjes is gedacht. Er is voldoende kinderanimatie om de jongste bezoekertjes te vermaken.

Band 50 plus
Dit jaar heeft de organisatie de “Band 50 plus” gecharterd voor een podiumoptreden. Zeven man sterk zullen zij muziek uit de jaren 50-60-70-80 in volle glorie laten herleven of beter gezegd weer laten horen.
Het plezier dat ze hebben in samen muziek maken klinkt door in hun optredens.
Wie afgaat op de naam komt bedrogen uit! Eenmaal op het podium nemen deze muzikanten je mee terug in de tijd en voel je weer net zo jong als…….toen!
Laat je verrassen, meeslepen of raak in extase!


Leden Band 50 plus

Heel wat bezoekers hebben in die meer dan veertig jaar dat de Voorjaarsmarkt Dieteren wordt georganiseerd de weg gevonden. Datzelfde geldt voor de marktkooplui die voor dag en dauw hun marktkramen inrichten om de bezoekers te verwelkomen. Koopjesjagers, bezoekers die er een gezellig dagje van maken of gewoon deze markt in Dieteren eens willen bezoeken.

De Voorjaarsmarkt Dieteren wordt gehouden van 10.00 – 17.00 uur. De entree bedraagt € 1,50 / kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang! Voldoende parkeergelegenheid direct buiten de dorpskern van Dieteren.Webmaster info@deetere.nl