Voorjaarsmarkt te DieterenZoals al vele jaren organiseerde fanfare Eendracht 15 april 2012 al voor de 39ste keer de voorjaarsmarkt in de straten van Dieteren.
Vond de voorjaarsmarkt bijna traditioneel plaats onder stralend voorjaarsweer, dit jaar stond er echter een gure wind. Gelukkig bleek dit de vele bezoekers toch niet echt te deren. De sfeer was bijzonder goed te noemen en ook de verscheidenheid aan artikelen was behoorlijk. Warempel af en toe laat ook het zonnetje zich even zien.


Zoals gewend een compilatie van de voorjaarsmarkt 2012 in Dieteren.


De entrees worden bemenst door leden van de fanfare.Met een warme trui en/of jas valt het reuze mee.Huisdieren en servies.Mooie compositie van spulletjes.Ook pastoor Boon begeeft zich tussen het publiek.Devotionele lectuur.Voor ieder wat wils.Helicopters in diverse maten.Sieraden.Antieke spullen.Horloges.Houtsnijwerk.Stand fanfare met boeken en allerhande spullen.Exotisch eten.Ringen in soorten en maten.Kinderen en dieren een unieke combinatie.Speeltoestellen voor de jeugd.Modeshow.Uiteraard is ook het damescomite van de fanfare present.We wanen ons even terug in de tijd.Ook voor interieurbouw kunt U terecht in Dieteren.
Webmaster: @ Email