Voorjaarsmarkt te DieterenZoals al vele jaren organiseert fanfare Eendracht 17 april 2011 al voor de 38ste keer de voorjaarsmarkt in de straten van Dieteren.
Konden we in voorgaande jaren constateren dat de markt verder groeide, dan kunnen we nu een trendbreuk melden. Er waren merkbaar minder kramen aanwezig en ik had ook de indruk dat er minder bezoekers waren. Echter aan de weersomstandigheden kan het niet gelegen hebben want de voorjaarszon deed echt zijn best. De sfeer was bijzonder goed te noemen en ook de verscheidenheid aan artikelen was behoorlijk.


Compilatie van voorjaarsmarkt 2011 in Dieteren.


Vrijwilligers dameskoor steunt met de verkoop van diverse spullen de kerk.Dieteren een vanouds katholiek dorp dat verloochen je niet.Jong geleerd, oud gedaan moeten de Dieterse schutterij gedacht hebben.Open dag basisschool met diverse activiteiten.Greep uit het aanbod: horloges, kaarten, riemen, pannen, ....... interieurbouw, gereedschap, etc....Ook een oude ambachtelijke drukkerij.Echte woonboulevard.Zelfs helicopters en leuke belettering.Webmaster: @ Email