TopTalent 2016


TopTalent 2016.


Gilde Opleidingen kiest elk jaar een TopTalent. Een mbo-student die tijdens zijn stage of bbl-opleiding een bijzondere prestatie heeft geleverd. Om de buitenwereld te laten zien hoe trots ze zijn op het aankomende talent, de arbeidskrachten van de toekomst gaan ze deze verkiezing ook dit jaar weer groots aanpakken. De bekendmaking van het TopTalent van Gilde Opleidingen 2016 wordt het hoogtepunt van het event TopTalent 2016 op woensdag 18 mei in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond.

TopTalent 2016
Maar liefst 24 goede kandidaten zijn aangemeld naar aanleiding van de oproep voor het aanleveren van TopTalenten van Gilde Opleidingen. De jury heeft 1 april een top 5 samengesteld. Vijf studenten die tijdens hun stage het verschil hebben gemaakt. Met hun prestaties en doorzettingsvermogen laten zij zien waar het middelbaar beroepsonderwijs voor staat. Kennis van zaken. Passie voor het vak. En de handen uit de mouwen.

Een van de genomineerden is:
Michael Burggraaf (18) uit Dieteren
Opleiding: Bedrijfsautotechnicus (Techniek)
Leerbedrijf: Truck Service Simons

Raamposter van Michael Burggraaf

De andere genomineerden uit de top 5 zijn:
Isabella van Doorn (23) uit Weert
Opleiding: Mediavormgever (Techniek)
Stagebedrijf: Franky Cherry

Sharon Schleepen (20) uit Echt
Opleiding: Leisure & hospitality host (Hospitality & Wellness)
Stagebedrijf: Recreatiepark De Leistert

Anne ten Hoeve (19) uit Hunsel
Opleiding: Mediavormgever (Techniek)
Stagebedrijf: Pieke Roelofs Fotografie

Liz Smedts (18) uit Horst
Opleiding: Kapper (Hospitality & Wellness)
Stagebedrijf: Praedé Kappers

Deze vijf kanjers presenteren zich tijdens het event TopTalent 2016 op woensdag 18 mei in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond en strijden dan om de titel TopTalent 2016 Gilde Opleidingen. De winnaar maakt kans om dit najaar te worden gekroond tot dé MBO Uitblinker van Nederland!


Webmaster info@deetere.nl