Sint Maarten 2015


Woensdag 11 november 2015, St. Maartenviering DieterenSt. Maarten op woensdag 11 november.
Ook dit jaar vieren wij weer St. Maarten in Dieteren met een groot houten paard waarmee de gekozen St. Maarten een rondje door Dieteren trekt. Voor het berijden van dit paard hebben we nog wel een St. Maarten nodig en zijn schildknapen en de bedelaar kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Wie durft?
Je kunt je vóór 4 november schriftelijk opgeven bij: Pascal Schoffelen, Vleutstraat 40 Dieteren, middels onderstaand strookje.

De opgegeven kinderen zullen telefonisch benaderd worden voor tijdig aanwezig zijn voor een korte uitleg van het St. Maartenverhaal en rol verdeling.

De optocht op woensdag 11 november begint om 18.30 uur op het Paereplein. Ook zal het St. Maartensverhaal voorgelezen worden onder de lichten van de meegebrachte lampionnen. Het zou dan ook erg leuk zijn als jullie de lampionnen zelf zouden maken. Dat geeft een extra leuk effect!
Onder begeleiding van de Drumband van De Fanfare zullen we in optocht door Dieteren trekken. De route is als volgt: Paereplein – Vleutstraat - Zilstraat – Kerkstraat – Paereplein.
Daar zullen we gezamenlijk met de Carnavalsvereniging De Lollige Buk de Bok opzetten.
We blijven allemaal op het Paereplein om enkele kleinere St. Maartenvuurtjes te ontsteken waarin Marshmallows gegrild kunnen worden. Onder het genot van een warm drankje en koek kunnen we samen genieten van deze St.Maartensviering én de start van het nieuwe Carnavalsseizoen.

Verzoek aan de bewoners van bovenstaande route, om de woningen te verlichten met brandende kaarsen of lampions, dit geeft nog meer sfeer aan de St. Maarten viering.
Natuurlijk zijn ouders, broers en zusjes, opa’s en oma’s en belangstellende van harte welkom; dan maken we er samen een mooi feest van!

Tot ziens op 11 november !!!!!!

Commissie St. Maartenviering
Stichting Samenwerkende Buurten DieterenIk wil me graag opgeven voor deelname aan het St. Maartensverhaal tijdens de St. Maartenviering

Naam:
Adres:
Leeftijd:
Telefoonnummer:
E-mail:

Inleveren voor 4 november bij Pascal Schoffelen, Vleutstraat 40
Webmaster info@deetere.nl