CV de Lollige Buk uit Dieteren organisator “Sjtèl dich ens veur”

Het ‘Sjtèl dich ens veur’ is een activiteit die onder auspiciën van de Bond van Carnavalsverenigingen in Limburg, het BCL, wordt georganiseerd. Het ‘Sjtèl dich ens veur’ biedt nog niet professioneel bezig zijnde acts, artiesten en groepen een podium om zich aan het grotere publiek voor te stellen. Leden van carnavalsverenigingen die belast zijn met organiseren van zittingen / Bonte avonden en Jeugdzittingen zullen hier nieuw talent komen aanschouwen en contracteren.
Dit jaar zijn CV de Lollige Buk bevoorrecht het te mogen organiseren. Op 20 oktober, in ‘De Koppel’.

De avond zal beginnen rond 19:33 uur. Gestart zal worden met jeugd en buut. Het officiële programma loopt tot ongeveer 23:33 uur, waarna er nog een klein feestje wordt gebouwd en de avond gezellig wordt afgesloten met een aantal reeds bekendere artiesten.


Voor het officiële gedeelte hebben zich inmiddels (begin augustus) 16 artiesten aangemeld, te weten: Een mooie mengeling van zang, dans en buut. Jeugd en volwassenen. Op de Facebook pagina (www.facebook.com/sjteldichensveur2012) en op de website www.cvdelolligebuk.nl is bovenstaande lijst nogmaals terug te vinden, met ook links naar de websites van de verschillende artiesten.

Omdat het ‘Sjtèl dich ens veur’ nog niet professioneel bezig zijnde artiesten een podium biedt, heeft CV de Lollige Buk gezorgd voor een ervaren jury. Een jury die middels hun beoordeling en bijbehorend commentaar de artiest helpt bij het zetten van de volgende stap in zijn of haar carrière..


Webmaster info@deetere.nl