Klussen bij scouting i.s.m. NLdoet

Welkom bij "Nieuws",


Opgeven klus mee met NLdoet
Susteren, 14 februari 2013 – De Scouting in Susteren doet op 16 maart mee aan NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Scouting Jeanne d’Arc Susteren zoekt vrijwilligers om te helpen bij enkele klussen op het buitenterrein “Aan het Spoor” gelegen achter de kerk in Mariaveld. De klussen bestaan uit het hekwerk repareren, grond afgraven, het opnieuw inruimen van de berging en snoeiwerk. U bent van harte welkom.

Scouting Jeanne d’Arc Susteren ziet NLdoet als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar we normaal niet aan toe komen. Daarnaast hopen we via deze landelijke actie, nieuwe vrijwilligers te ontmoeten die zich voor Scouting willen inzetten”, aldus Martin Bloemendaal.
Vrijwilligers die in actie willen komen bij Scouting Jeanne d’Arc in Susteren Mariaveld kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl of rechtstreeks bij de organisatie via mail op stichting@scoutingjeannedarc.nl of telefonisch, 046-4494753
Natuurlijk zijn je vrienden, collega’s of leden van jou vereniging of sportclub, ook van harte welkom.

Het succes van NLdoet blijkt onder andere uit het groeiend aantal vrijwilligers dat zich tijdens deze dagen inzet. Tijdens NLdoet 2012 waren al 300.000 vrijwilligers actief. Ook leden van het Koninklijke Familie en diverse politici staken in de afgelopen jaren hun handen uit de mouwen. Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds: “We zien het aantal klussen jaar na jaar stijgen. Daarvoor zetten zich steeds meer vrijwilligers in. We zijn trots dat het Oranje Fonds met NLdoet nieuwe verbanden legt tussen mensen, organisaties en bedrijven. Het blijkt voor de vrijwilligers steeds weer een ontzettend leuke dag te zijn!”

Het Oranje Fonds steunt deze initiatieven met geld, kennis en contacten. Vrijwilligers vormen de basis van alle organisaties die door het Oranje Fonds worden gesteund. Met NLdoet geeft het Fonds hier een collectieve impuls aan. Het Oranje Fonds wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en Vrienden en bedrijven. Onze toekomstige koning en koningin, Willem Alexander en Máxima zijn beschermpaar van het Fonds.

Webmaster info@deetere.nl