Scootmobieltocht van max. 17 km door Echt-Susteren.

Op vrijdag 16 juli 2021 wordt door Stichting Gemeenschapsbelangen St. Joost in het kader van “Sint Joas Broesj” een scootmobieltocht door Echt-Susteren gehouden. Het is de eerste tocht/activiteit die bij voldoende belangstelling kan uitgroeien tot meer. Gestart wordt op vrijdag 16 juli om 13.30 uur in het Patronaat, Caulitenstraat 6 te St. Joost (naast de kerk).
Na een welkomstwoord met koffie/thee en iets lekkers wordt een tocht van max. 17 km gehouden door Echt-Susteren met een tussenstop.
Uiterlijk 16.30 uur zijn we weer terug bij het Patronaat. Iedereen die zelfstandig een scootmobiel kan rijden kan meedoen. Leeftijd, woonplaats of iets dergelijks is niet van belang. Wel een volle accu die deze tocht van aankan (plus de reis naar het Patronaat en terug naar huis) met een veiligheidshesje op de achterleuning.
Er zijn geen kosten aan de eerste tocht verbonden! In verband met de organisatie is aanmelden nodig bij joverheesen@hotmail.com / telefoon 06-34034515 / 0475-485487. Daar kan men ook terecht voor meer informatie.

Webmaster info@deetere.nl