Reünie voormalig Bisschoppelijk College tijdens oktoberfeesten Sittard
Voormalig leerlingen, docenten en medewerkers treffen zich in feesttentSittard, 23 juni 2014: Op zaterdag 18 oktober 2014, vindt de eerste reünie, georganiseerd voor en door oud-leerlingen, van het Bisschoppelijk College Sittard plaats.

Drie oud-leerlingen van het voormalige Bisschoppelijk College St. Jozef - beter bekend als 't Kleesj - vonden het tijd worden voor een reünie voor oud-leerlingen en voormalig medewerkers die op de Parklaan in Sittard onderwijs hebben gevolgd of gegeven.
Ellen Kersten, Pascal Verjans en Paul Janssen namen de handschoen op en richtten de Stichting Reünie Kleesj op, waarmee zij deze reünie organiseren. Aan de oprichting verleenden overigens twee andere oud-kleesjgangers hun hulp: Ton Moonen van Notariskantoor Moonen Sittard-Venlo en Jeroen Tielens van Tielens AssurantiŽn in Sittard.

Op de reüniedatum vinden in Sittard ook de Oktoberfeesten plaats. Het middagprogramma wordt daarom aangeboden in het Brauhaus Brand-paviljoen op het Oktoberfeestterrein. Daarna start om 17:00 uur in Het Forum Theater aan de Engelenkampstraat 68 te Sittard - dichtbij het oude schoolgebouw - het avondprogramma, waarbij gelegenheid is tot napraten en het nuttigen van een hartige hap. Vervolgens zijn er optredens van twee bands waarin oud-leerlingen van 't Kleesj spelen: Hangover en - het inmiddels 25-jarige - Loose.

De organisatie is te bereiken en volgen via twitter, Linkedin en facebook. Meer informatie en opgave voor deelname kan via www.reunie-kleesj-sittard.nl. Wees er wel op tijd bij, want vanwege de beperkte ruimte geldt vol=vol!


facebook: ReŁnie Kleesj Sittard
Twitter: https://twitter.com/kleesjzitterd
Linkedin: Bisschoppelijk College Sittard

Organisatoren reunie Kleesj
Organisatoren reünie Kleesj Sittard.
Inschrijving reünie voormalig Bisschoppelijk College Sittard stopt
Ruim vierhonderd voormalige leerlingen, docenten en medewerkers schreven zich in.


Sittard, 15 september 2014. De inschrijving om deel te nemen aan de reünie van ’t Kleesj’ stopt op 30 september 2014. Wie dan nog niet ingeschreven is én betaald heeft, kan niet deelnemen aan de reünie die op zaterdag 18 oktober 2014 plaatsvindt.

De teller staat bij het schrijven van dit bericht op 425 deelnemers. Dat betekent dat evenzoveel oud-leerlingen en voormalig medewerkers die op de Parklaan in Sittard onderwijs hebben gevolgd of gegeven, elkaar terugzien in het Brauhaus Brand-paviljoen op het Oktoberfeestterrein in Sittard.

De leden van de Stichting Reünie Kleesj Sittard zetten nu de puntjes op de i van de organisatie, zodat het evenement vlot kan verlopen. Er is een middagprogramma in de genoemde tent en om 17:00 uur start in Het Forum Theater aan de Engelenkampstraat te Sittard het avondprogramma, waarbij gelegenheid is tot napraten en het nuttigen van een hartige hap. Daarbij staan optredens van twee bands met oud-leerlingen van 't Kleesj op het programma: Hangover en - het inmiddels 25-jarige - Loose.

Wie voor de reünie in aanmerking komt en erbij wil zijn, heeft dus nog een kleine twee weken om zijn inschrijving en betaling in orde te maken. Dat kan via de website www.reunie-kleesj-sittard.nl. En houd er rekening mee: vanwege de beperkte ruimte geldt vol=vol!

De organisatie is te bereiken en volgen via twitter, Linkedin en facebook.


facebook: ReŁnie Kleesj Sittard
Twitter: https://twitter.com/kleesjzitterd
Linkedin: Bisschoppelijk College Sittard
Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl