Redux Gaming in Dieteren.
Redux Gaming
Op de Kerkstraat 65A in Dieteren is al sinds december 2019 Redux Gaming gevestigd.
Maar wat doet dit bedrijf nu eigenlijk?

Webshop voor gamers
Redux Gaming is een bekend fenomeen onder gamers. Het is een snelgroeiende webshop die een breed assortiment aan artikelen aanbiedt voor gamers. “Alles voor gamers” is de slogan, waarbij de specialiteit van het bedrijf ligt op het aanbieden van Prebuilt Gaming PCs. Naast deze PCs vind je verder nog accessoires, laptops, componenten voor computers en zelfs game consoles zoals de Nintendo Switch!

Prebuilt PC, hoe werkt dat?
De PCs die Redux Gaming verkoopt zijn toch net iets anders dan die wat je als consument aantreft bij bijvoorbeeld de Mediamarkt. Daar waar Mediamarkt vaak kant-en-klare fabriek PCs inkoopt, assembleert Redux Gaming haar PCs volledig zelf. Het koopt losse onderdelen in, maakt de beste samenstelling voor een specifiek budget en zet deze vervolgens in elkaar. De consument koopt dus als het ware een kant-en-klare PC, maar dan volledig afgestemd voor de beste prestaties voor ieder budget om optimaal te kunnen gamen. Uiteraard kun je naast gamen ook de PC gebruiken om supersnel te kunnen surfen over het internet of te werken.


Opbouwen van een PC op maat bij Redux Gaming

Meer over Redux Gaming
Je bent natuurlijk altijd welkom om eens (op afspraak) een kijkje in de keuken te nemen. Het personeel van Redux Gaming is vakbekwaam en helpt graag verder bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot een nieuwe PC, laptop en/of bijbehorende accessoires. Met meer dan 1000 verschillende producten in het assortiment is er genoeg te vinden voor iedere gamer!
Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl