Ponykamp voor kinderen van de basisschool (gratis).

Stichting Ponykamp 4 Kids organiseert elk jaar in de zomervakantie een ponykamp voor kinderen van de basisschool, woonachtig in de gemeente Echt-Susteren of omliggende gemeenten die het thuis niet breed hebben (max. 120% van de bijstandsnorm).

Het ponykamp wordt gehouden in de week van maandag 30 augustus 2021 (zonder overnachting) in manege Op de Berg (Gradussen), Leenderdwarsstraat 3, 6102 RV Peij.
Bij voldoende belangstelling wordt ook een ponykamp gehouden in de week van maandag 23 augustus. Elke groep bestaat uit max. 20 kinderen. Voor dit jaar staat ook een uitstapje (busreis) naar Toverland op het programma! Het ponykamp wordt zaterdag 4 september afgesloten met een BBQ voor alle deelnemers en hun ouders, alsmede alle vrijwilligers die meegeholpen hebben. Dit ponykamp, incl. het uitstapje is voor deze kinderen gratis.
Op dit moment zijn er nog plekken beschikbaar!

Als uw zoon/dochter hieraan wil deelnemen, dan kan een aanmeldingsformulier aangevraagd worden bij de secretaris van de Stichting Ponykamp 4 Kids:
Imke van Yperen, Isabellastraat 20 te 6102 CK Pey (imkevanyperen@gmail.com)
Hier kunt u ook terecht als u vragen heeft, tel. 06-30721633

Op zondag 22 augustus om 11.00 uur wordt in de manege voor alle ouders en deelnemers een informatiebijeenkomst gehouden.

Het (gratis) ponykamp is mede mogelijk gemaakt dank zij de enorme steun van diverse landelijke fondsen, de gemeente, de Rabobank en enkele sponsoren.

Webmaster info@deetere.nl