Cultuur

Presentatie Marlies Schulpen-Merry
De passie voor Griekenland en Ierland


door Cor Voorter
Zondag 6 maart a.s. verzorgt Marlies Schulpen-Merry om 13.00 uur in Zaal Mirage aan de Stationsstraat 7 in Susteren, onder het genot van een kopje koffie, een bijzondere presentatie over Griekenland en Ierland. Maak op ontspannen wijze kennis met haar passie voor deze twee landen. De toegang is gratis. De presentatie start om 13.30 uur.

Marlies Schulpen-Merry uit Susteren heeft een speciale band met Griekenland en Ierland.
Het zijn voor haar dé vakantielanden bij uitstek waar ze al heel wat jaren heeft kunnen genieten van de prachtige natuur, cultuur en geschiedenis. Vanuit haar passie voor deze landen met historische plaatsen en steden zoals Thessaloníki, Meteora, Delphi, Athene, Olympia, Dublin en Belfast, maar ook de afwisselende natuurbelevingen van Olympus, Vouraikos-kloof, Taigetos gebergte, Giantís Causeway, Cliffs of Moher en The Burren weet ze tal van verhalen te vertellen die zij ondersteund met prachtig beeldmateriaal.

Om u gastvrij te kunnen ontvangen en ook te zorgen voor voldoende zitplaatsen vraagt Marlies of u voornemens bent haar presentatie bij te wonen. U kunt zich aanmelden via telefoonnummer: 046-4494484 of per e-mail: aschulpen@kpnmail.nl Uw naam en het aantal personen zijn voldoende. U bent van harte welkom!
Webmaster info@deetere.nl