OPENDAG BASISSCHOOL DIETEREN

Op zaterdag 29 maart 2008 staan de deuren van basisschool “Sint Cornelius” te Dieteren tussen 11.00 uur en 12.00 uur open.


Vooral voor ouders van de kinderen die binnen afzienbare tijd de leeftijd van 4 jaar bereiken, en die dus op “scholenjacht” zijn, is dit een uitgelezen mogelijkheid zich op de hoogte te stellen van de aanpak en natuurlijk ook de ontwikkelingen die zich binnen deze kleine basisschool afspelen.

Iedereen die interesse heeft kan komen kijken en inlichtingen vragen bij de leerkrachten over de werkwijze op onze school. In eerste instantie zijn vooral de ouders en toekomstige leerlingen uitgenodigd, maar natuurlijk is iedereen welkom.

Wilt u meer weten over het reilen en zeilen van/op de “Sint Corneliusschool” en/of bent u op zoek naar een kleinere school voor uw kind(eren), loop dan eens binnen op de Vleutstraat 12 te Dieteren. De leerkrachten zullen u graag het een en ander uitleggen over de dagelijkse gang van zaken.

Voor de toekomstige leerlingen is er op 8 april nog een inloopuurtje gepland van 11.00 uur tot 12.00 uur. Zij kunnen de school dan in bedrijf zien en een eerste kennismaking hebben met kinderen, leerkrachten en gebouw.

U vriendelijk uitnodigend,

Basisschool “Sint Cornelius” Dieteren


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webmaster info@deetere.nl