Cultuur

Jong talent gezocht voor Open Podium 2017!


Ook dit jaar wordt aanstromend jong talent de mogelijkheid geboden zich te presenteren tijdens het Open Podium 2017. De vijfde editie van dit talentenfestival wordt gehouden op zondag 19 maart a.s. in 't Patronaat te Sint Joost. Die dag kunnen kinderen en jongeren uit de gemeente Echt-Susteren hun talenten laten zien en horen. In je eentje, samen met iemand anders of als groep. Rappen, dansen, zingen, instrumentaal en alles wat daartussen in zit.
Elke deelnemer of groep krijgt 10 minuten om individueel of in groepsverband het publiek omver te blazen of in extase te brengen. Er is een piano en indien gewenst een pianist aanwezig!

In de gemeente Echt-Susteren schuilt veel verborgen talent. Volwassenen vinden makkelijker de weg om hun kunnen te laten zien en horen, terwijl kinderen en jongeren vaker een extra duwtje in de rug nodig hebben. Vaak weten we ook niet welk talent iemand in zich heeft en missen zo de kans om te genieten van de talenten voor de toekomst!

Aanmelden:
Lijkt het je leuk om jouw talent te delen met anderen of ken jij iemand met een verborgen talent? Meld je of hem/haar dan vóór 26 februari aan! Neem voor meer informatie contact op met cultuurcoach Sanne Hermans: sanne.hermans@menswel.nl of 0475-484848 / 06-24817595. Leerlingen van de basisscholen in Echt-Susteren kunnen zich ook aanmelden via de leerkrachten.

Het Open Podium maakt onderdeel uit van de Cultuurestafette Echt-Susteren en wordt georganiseerd door de Klankbordgroep Cultuur Echt-Susteren in samenwerking met de BIND cultuurcoach Menswel.
Webmaster info@deetere.nl