Nieuws uit Dieteren

Welkom bij subcategorie "Weg en Verkeer",

Zwaar ongeval Maaseikerweg


Zondag 22 april 2007 vond op de Maaseikerweg rond 16:00 uur ter hoogte van de kruising met de Beuningerstraat naar het zich liet aanzien een zwaar ongeval plaats, hier waren auto's en motoren bij betrokken.

Ambulance bleef lang ter plaatse
Duitse trauma helicopter bleef ruim een uur aanwezig

Dat het een zwaar ongeval betreft leid ik af uit het feit dat een Duitse traumahelicopter opgeroepen werd en deze bleef ruim een uur aanwezig op een nabijgelegen grasveld. Bovendien bleef de politie vele uren ter plaatse, druk doende met het vastleggen en opmeten van de ongevalsplek.

Later die dag vond op deze weg een tweede ongeval plaats waar wederom motorrijders bij waren betrokken.

 

Verkeerslichten Maaseikerweg-Randweg


Woensdagavond 25 april 2007 rond 19:30 is een mast van de verkeersregelinstallatie op de hoek Maaseikerweg-Randweg omvergereden.
Mast met verkeerslicht ligt tegen de vlakte   Foto is jammer genoeg van lage kwaliteit maar toch is goed te zien dat de mast volledig om ligt.
Hierdoor dreigde het verkeer op het kruispunt vast te lopen, maar de politie die snel ter plaatse was regelde vervolgens het verkeer in goede banen.

Een dag later is omgereden mast weggehaald, dit is goed te zien in ingezette foto rechtsonder. Verkeerdeelnemers moeten nu zelf goed opletten wie voorrang heeft.

Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl