Nieuws uit Dieteren

Officiële start: OnsDorpsWeb;

In Koningsbosch vindt donderdagavond 25 juni 2009 om 19:30 de eerste info-avond plaats in zaal van Pol, Haverterstraat 6.
In Dieteren zal later dit jaar ook nog een info-avond komen.

Binnen de gemeente Echt-Susteren zijn een aantal lokale sites waaronder www.deetere.com zeer in trek en drukbezocht. Een volgende stap is om de mensen uit de verschillende kernen meer mogelijkheden te geven door een nieuwe interactieve site aan te bieden.
Deze nieuwe site heet www.onsdorpsweb.nl. Een site die tot doel heeft om de lokale samenleving te stimuleren en informeren.


OnsDorpsWeb schermen.


De site is opgezet vanuit de negen voornaamste kernen binnen onze gemeente. Elke kern heeft zijn eigen portal welke de startpagina is van waaruit de lokale bezoeker kan navigeren binnen het geheel. Iedere kern heeft of krijgt daartoe een webteam om de inhoud binnen deze kern vorm te geven.

Mogelijkheden van deze site zijn bijvoorbeeld:
Eenvoudig en gratis een eigen site maken.
Agenda waarbij je activiteiten per kern of gemeentebreed kunt bekijken.
Prikbord waarop je zaken kunt aanbieden.

De site is bedoeld voor iedereen: bedrijven, verenigingen en bewoners van de gemeente Echt-Susteren van jong tot oud.

De site is al actief, dus U kunt het nu al uitproberen en desgewenst naar de info-avond in Koningsbosch gaan of wachten tot deze in Dieteren wordt gehouden.


Officiële start: OnsDorpsWeb in Dieteren;


OnsDorpsWeb schermen.Zoals al eerder beloofd zal er in Dieteren ook een informatie-avond over de website OnsDorpsWeb komen op:

Woensdag 21 oktober 2009

Start: 19:30
Locatie: De Koppel
Foto's


Presentie OnsDorpsWeb in Dieteren.Aandachtig publiek tijdens presentatie ODW in Dieteren.Presentie OnsDorpsWeb in Dieteren.Feestelijke opening ODW in Dieteren door wethouder Jo Bocken en raadslid Naad Schoenmakers.

Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl