Opendag Jumper Dieteren

Opendag Jumper Dieteren

Zaterdag 13 september 2014 hield Jumper in Dieteren opendag, vanwege uitbreiding van het assortiment met brood, banket en vleeswaren. De dag begon met openingshandeling door wethouder Peter Pustjens.
Zoals gezegd is sinds kort brood en banket te verkrijgen bij de Jumper in Dieteren. Elke werkdag een ruime keus aan brood, in het weekend aangevuld met banket en croissants. Elke dag ovenvers geleverd door bakker Koen Peters. Na bestelling is uiteraard alles leverbaar, bovendien wil Sjaak Vos binnenkort beginnen met de mogelijkheid van online bestellen!.
Verder stonden nog tal van activiteiten op het programma zoals een roofvogelshow maar ook de in en aan deze winkel verbonden dierenarts “Elke” stond open voor belangstellenden. Verder kon men het uitgebreide assortiment op zijn gemak bekijken.Jumper vestiging in DieterenSjaak Vos helpt zijn klanten aan gebakDe toonbank met brood, gebak en vleeswarenDierenarts Elke gevestigd binnen de winkelEen groot assortiment is te vinden in deze winkelRoofvogelshow
Webmaster info@deetere.nl