Open Boerderijdag Campina bij fam. Houben in Dieteren

Open Boerderijdag, Tweede Paasdag: 9 april 2012
op het melkveebedrijf van de familie Houben in Dieteren,


Campina

Neem een kijkje op een boerderij bij jou in de buurt en ontdek waar jouw melk vandaan komt

Dieteren, 14 maart 2012 - Iedereen is op maandag 9 april, Tweede Paasdag, welkom op de boerderij van de familie Houben aan Bij de Molen 10 in Dieteren. Op deze Campina Open Boerderijdag openen zij hun deuren voor iedereen uit de buurt, jong en oud. Zo kunnen geïnteresseerden, via allerlei leuke en leerzame activiteiten, ontdekken waar de melk vandaan komt. Een rondleiding over de boerderij door de boer zelf en een kijkje in de stallen staan centraal. Daarnaast zijn er vele activiteiten zoals zaklopen en schminken die de dag tot een leuke belevenis met een leerzaam tintje maken. Lekker buiten in de natuur.

Open Boerderijdag bij Melkveebedrijf fam. Houben te Dieteren
Open Boerderijdag bij Melkveebedrijf fam. Houben te Dieteren

Waar komt de melk vandaan?
In het hele land openen 43 melkveehouders hun deuren tijdens de Campina Open Boerderijdag. Bij jou in de buurt heet familie Houben in Dieteren je van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Geniet samen met je familie van een leuke en leerzame dag in de natuur en stel al je vragen aan de veehouder zelf tijdens de rondleiding om te ontdekken waar jouw glas melk vandaan komt.
Alle activiteiten gaan de hele dag door en wie trek heeft gekregen kan zich tegoed doen aan lekkere en gezonde zuivel op het terras.

Het beste van ons land
Al weer voor de zevende keer wordt de Campina Open Boerderijdag georganiseerd. Vorig jaar bezocht een recordaantal van 100.000 mensen een boerderij in de buurt. Elk jaar biedt de Open Boerderijdag een kijkje achter de schermen, zodat iedereen zelf het beste van ons land kan proeven op de boerderij.

Kijk voor meer informatie op www.campina.nl.Webmaster info@deetere.nl