Nieuwe afvalcontainers

Nieuw afval-inzamelsysteem en nieuwe afvalcontainers in Dieteren

De gemeente Echt-Susteren gaat over naar een nieuw afval-inzamelsysteem en hiertoe worden ook in Dieteren de nieuwe afvalcontainers afgeleverd. Op 10 oktober 2012 werden in Dieteren de eerste containers afgeleverd. Het nieuwe systeem en het gebruik van de nieuwe containers gaat vanaf 5 november 2012 in.

Afleveren nieuwe containers op 10 oktober 2012 in Dieteren
Afleveren nieuwe containers op 10 oktober 2012 in Dieteren.


Medewerkers van DVL Milieuservice monteren de containers en voorzien deze van (adres-)stickers
Medewerkers van DVL Milieuservice monteren de containers en voorzien deze van (adres-)stickers en chip.


Bij elke voordeur wordt een set afvalcontainers afgeleverd
Bij elke voordeur wordt een set afvalcontainers afgeleverd.


In een brief van de gemeente aan de bewoners van elk adres wordt uitleg gegeven over afleveren nieuwe containers, start nieuw inzamelsysteem en inzameldag, innemen oude containers en wordt verwezen naar de afvalwijzer die vóór 5 november 2012 wordt uitgereikt.
Voor meer informatie wordt verwezen naar de inzamel combinatie Echt-Susteren namelijk: www.Icomes.nl. Op deze site wordt ook melding gemaakt van de afvalapp maar deze is blijkbaar nog niet bijgewerkt naar het nieuwe afval-inzamelsysteem!Vanaf 5 november 2012 gaat dus het nieuwe inzamelsysteem in, daartoe worden dan nu ook de nieuwe containers gebruikt. Inmiddels is ook de agenda op deze site aangepast met wanneer welke container aangeboden kan worden en eventuele andere afvalstromen.