Businesspark Midden Limburg


Een ontwikkeling die een belangrijke impact op Dieteren kan hebben zoals werkgelegenheid en/of huisvesting. Op industrieterreinen rondom Dieteren zien we veel grote loodsen verschijnen op het logistieke vlak. Zo bijvoorbeeld in Holtum Noord maar ook in onze gemeente zoals het distributiecentrum van de Action en nu gaat zich daar ook een andere grote partij vestigen. Zoals we kunnen lezen in het bericht van de gemeente Echt-Susteren.

Nieuwe impuls Businesspark Midden Limburg
Trots is wethouder Jac Dijcks. Na een lange periode van zoeken naar geschikte kandidaten voor de invulling van Businesspark Midden- Limburg in St. Joost, gaat Logistiek vastgoed ontwikkelaar Dokvast uit Tilburg een nieuw duurzaam Europees distributiecentrum bouwen. “Het mag duidelijk zijn dat wij als Cittaslow gemeente duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en samen met de Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg zijn we dan ook trots dat we dat met zon mooie partij als Dokvast hebben gevonden”.

“fantastische ontwikkeling Businesspark Midden- Limburg”
Het nieuwe distributiecentrum komt op een kavel van maar liefst 11,6 hectare en is daarmee in een klap, naast het distributiecentrum van Action , een van de grootste. ”Dit is een fantastische ontwikkeling voor Businesspark Midden-Limburg, hiermee krijgen we echt een toekomstbestendig businesspark”.

Dokvast:”perfecte Euregionale logistieke hotspot”
Ook directeur Jos Klanderman van Logistiek vastgoed ontwikkelaar Dokvast is erg in zijn nopjes met de nieuwe locatie. “Het biedt ons de mogelijkheid om een omvangrijk Europees Distributiecentrum te realiseren op deze Euregionale logistieke hotspot. Door de directe ligging aan de A2, A73 en N276 biedt het terrein een perfecte ontsluiting.”
Webmaster info@deetere.nl