Pagina met info over lokale omroep L.O.E.S.,Deel 3 en 4 promotiefilm LOES gemeentelijke verkiezingen.


Ook dit weekend kunt U kijken naar een aflevering van WESP en wel de derde van in totaal vier afleveringen. Deel 3 is vanaf zaterdagavond 20:00 bij Lokale Omroep Echt-Susteren te zien.

In deel 2 waren de dames op bezoek bij de wethouder van o.a. financiën om te vragen hoe het zit het spaarvarken van onze gemeente.
In deel 3 begint het echte werk, de dames moeten een verkiezingsprogramma opstellen, want dat schijnt een partij nodig te hebben. Hiervoor gaan de dames de straat op om de burgers allerlei vragen te stellen. Maar het zou WESP niet zijn, als er toch wat hilarische momenten in voorkomen. Reden te meer om vanaf zaterdagavond te kijken en te zien wat Miranda en Gerlinde verder nog gaan uitspoken.

De afleveringen 1 en 2 kunt u nog een keer bekijken via www.loesfm.nl.
LOES maakt promotiefilm gemeentelijke verkiezingen.


Vanaf zaterdagavond 7 november kunt U vanaf 20:00 kijken naar de eerste van vier afleveringen die L.O.E.S. heeft gemaakt in aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010.
Natuurlijk is politiek een serieuze zaak, maar kan helaas niet ieders interesse wekken, en de uitspraak dat politiek en burger soms ver uit elkaar staan, is niemand vreemd.
Maar vormt wel de basis van het oorspronkelijke idee van deze film, ontsproten aan de fantasie van Gerlinde Vrehen-Coenen.
Dit verhaal werd samen met enkele medewerkers uitgewerkt tot een 4-delige serie waarin de avonturen van twee dames in de politiek worden beschreven.
Het resultaat is een serie waarin informatie wordt gekruid met een vleugje humor.
Deel 1, vanaf zaterdagavond te zien bij LOES, begint heel onschuldig, met een gesprek tussen Miranda Vanthoor en Gerlinde Vrehen. Hoewel deze dames geen echte actrices zijn, maar wel ‘Echtse’, hebben ze alle charmes in de strijd gegooid om de kijker te amuseren.
In de eerste aflevering zal ook burgemeester Akkermans een hoofdrol spelen.

Deze promotie serie is tot stand gekomen in samenwerking met cameraman Dré de Laat, die ook de montage voor zijn rekening nam, geluidsman Math Cuypers, en verder werd dit team ondersteund door Ger Maat.
Wat de dames verder voor avonturen gaan beleven wordt nog niet verraden, maar wat we wel kunnen verklappen is dat de serie steeds verrassender wordt.
Kijk dus de komende weken elk weekend naar uw eigen Lokale Omroep Echt Susteren.Mocht U een uitzending gemist hebben, binnenkort kunt U ook via de website van L.O.E.S. www.loesfm.nl de serie bekijken.