Lintjesregen 2006 in Dieteren

Welkom bij "Nieuws" - uitreiking lintjes,

In de gemeente Echt-Susteren is aan 14 mensen de eer te beurt gevallen om een koninklijke onderscheiding in ontvangst te mogen nemen. Twee hiervan zijn in Dieteren terecht gekomen.
Dhr. Verreussel wordt gefeliciteerd door schutterij St.Stephanus met zijn koninklijke onderscheiding als Lid in de orde van Oranje Nassau Sjra Verreussel ontving zijn onderscheiding vanwege zijn maatschappelijke verdiensten. Hij vervult tal van bestuurlijke functies, zo is hij al vanaf 1984 penningmeester van het plaatselijke kerkbestuur waar hij ook plaatsvervangend koster is. Ook is hij bestuurslid bij de Stichting Gemeenschapsbelang in Dieteren en bestuurslid van het IVN (Instituut voor Natuureducatie) afdeling Swentibold. Daarnaast was hij tien jaar lid van werkgroepen binnen fanfare Eendracht Dieteren.

Jo Bocken werd gedecoreerd vanwege zijn raadswerk. Eerst was hij raadslid in de voormalige gemeente Susteren en sinds de herindeling was hij raadslid in Echt-Susteren. Sinds donderdag 27 april 2006 is hij benoemd tot wethouder in deze gemeente.Webmaster info@deetere.nl