Koninginnedag in Dieteren


Winnaar ballonnenwedstrijd koninginnedag 2010 bekend,

Zoals wel bekend zal zijn waren op vrijdag 30 april 2010 de kinderen met hun versierde fietsen naar het Paereplein gekomen om Koninginnedag te vieren.

Kinderen verzameld op het Paereplein
Kinderen verzameld op het Paereplein.

Het oranjecomite onderdeel van de samenwerkende buurten welke dit festijn jaarlijks organiseert kan tevreden terugkijken. Jammer alleen dat het oranje zonnetje verstek liet gaan achter de grijze wolken die met een straffe wind aangevoerd werden. Dit mocht echter de pret niet drukken en naast de prijsuitreiking van de mooist versierde fiets mocht ieder kind een ballon oplaten met daaraan een wedstrijdkaart bevestigd. Door de straffe wind verdwenen de ballonnen zeer snel in oost tot noord-oostelijke richting, getuige ook de vindplaats van deze ballonnen.

Ballonnen kiezen luchtruim in Deetere en verdwijnen snel uit zicht
Ballonnen kiezen luchtruim in Deetere en verdwijnen snel uit zicht.

Een zestal kaarten werden door de vinders teruggestuurd naar Dieteren en deze waren achtereenvolgens van Stan Schoffelen, ballon gevonden in Grevenbroich. Veerle Schmeits te Essen, Bjorn Serra en Danielle Dentener te Mönchen Gladbach, Harwin Penders te Ratingen en als winnaar kwam Sanne Vijgen, 9 jaar, als winnaar uit de bus met de verste afstand en dit was Dortmund. De prijs is door het oranjecomite overhandigd.
Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl