Kirmes 2016 in Deetere
Zaterdagavond 17 september 2016 Wir sind Spitze” in de Koppel in Deetere!
Kermiszondag 18 september is er vanaf 15.30 uur ook nog een matinee in de Koppel.

Zaterdag 17 september a.s. is Gemeenschapshuis “de Koppel” in Dieteren het trefpunt voor alle fans en liefhebbers van Wir sind Spitze. Een concert van de powerband uit het zuiden van Nederland garandeert een spectaculaire show die zijn kracht vindt in het speelplezier van de bandleden. Hun shows worden omschreven als interactief met humoristische acts die zich in hoog tempo afwisselen. Muzikaal een geheel eigen stijl die ze ook loslaten op andere bekende (Duitstalige) hits. Wir sind Spitze voelt feilloos aan wat het publiek wil en geen enkel optreden is met elkaar te vergelijken.

Stichting Gemeenschapsbelangen Dieteren wil een boost geven aan de St. Corneliskermis in Dieteren en maakt graag gebruik van de power van Wir sind Spitze. De stichting is mede verantwoordelijk voor het beheer van het gemeenschapshuis in Dieteren en wil graag binnen de gemeenschap een bindende factor zijn. De kermis in Dieteren kenmerkt zich nog steeds als een bij elkaar komen van familie, vrienden en bekenden. Gezellig samenzijn, plezier maken met elkaar en voor elkaar.
Wir sind Spitze is de opmaat naar de Deeterse Kirmes 2016. Dit mag u niet missen!

Zaterdag 17 september om 20.00 uur zwaaien de deuren van Gemeenschapshuis de Koppel aan de Vleutstraat open voor een uniek optreden van de vijfkoppige band Wir sind Spitze. De entree bedraagt 10 Euro.


Zaterdagavond 17 september 2016 Wir sind Spitze in de Koppel!Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl