Kerstconcert in DieterenKerstconcert Dieteren 2011


Het einde van het jaar nadert met rasse snede en inmiddels zullen velen bezig zijn met de voorbereidingen voor het komende kerstfeest. Om eenieder in de juiste stemming hiervoor te brengen vindt op zondag 18 december het sinds vele jaren traditionele Kerstconcert plaats in de kerk te Dieteren. De medewerking hiervoor wordt verleend door het Jedie Kinderkoor, het Kerkelijk Dameszangkoor, Jeugdfanfare en de Fanfare Eendracht.
Het KERSTCONCERT staat natuurlijk in het teken van Kerstmis, hetgeen echter niet inhoudt dat uitsluitend kerstliederen ten gehore worden gebracht. Er is een zeer gevarieerd programma samengesteld met stemmige muziek, waarbij zowel aan jong en oud is gedacht. Een bezoek aan het KERSTCONCERT is aan te bevelen, ook voor de kinderen. De deelnemende verenigingen staan borg voor mooie muziek. U bent van harte uitgenodigd.
Het KERSTCONCERT, waarmee we u allen in de juiste kerstsfeer willen brengen, vindt plaats op zondag 18 december in de Sint Stephanuskerk te Dieteren, aanvang 16.45 uur.


Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl