Feest Weekend in Deetere


11 jaar Jonkvleisj en 10 jaar Jo&Wilma in de Koppel
Zaterdag 2 maart en Zondag 3 maart 2013 vindt in de Koppel in Dieteren het jubileumweekend plaats ter gelegenheid van 11 jarig bestaan van onze ZH Jonk Vleisj en dat Jo&Wilma alweer 10 jaar de Koppel runnen. Op zondagmiddag kunnen de jubilarissen gefeliciteert worden.


Het is 11 jaar geleden dat in de Koppel het idee werd geboren om een Zaate Hermenie op te richten. Zo gezegd, zo gedaan. Na wat overleg gingen we met wat partijen van collega Hermenie ‘De Plekselpöt’ en onze zelfgemaakte medailles van bierviltjes met zilverpapier in 2002 voor de eerste keer in de 'grote' optocht van Dieteren mee. Nog braaf aan de sinas en cola, omdat de vereiste leeftijd voor alcohol door de meeste nog niet was bereikt, vierden we onze eerste vastelaovend samen!! De Koppel werd ons thuishonk waar we braaf iedere week oefenden.
Nu, in 2013, vieren we ons 11 jarig jubileum! Jaren vol hoogtepunten en plezier zijn voorbij gevolgen. Het bezoeken van verschillende Zaate Hermeniekes treffen, optreden bij Rowwen Hèze, TVL en L1. De mooiste fans van heel Limburg en natuurlijk niet te vergeten het winnen van het LKZH in 2009.

Maar bovenal is het een grote trots om te vertellen dat we naast een Zaate Herriemenie een hechte vriendenclub zijn. Naast de muziek wordt er veel plezier gemaakt en vooral heel veel met elkaar gelachen.
Ons jubileum vieren, doen we niet alleen want dit jaar is het 10 jaar geleden dat Jo en Wilma Spelthan café en zaal De Koppel in Dieteren overnamen. Daarmee werden ze direct het middelpunt van ons dorp want in het buurthuis komt alles samen. Het hele dorpsleven ontmoet elkaar hier. Carnaval, sport, muziek, alles komt bij elkaar in De Koppel!

Samen met Jo en Wilma is Jonk Vleisj ‘groot’ geworden. Daarom willen wij samen voor beide jubilea een feestje geven! Omdat we liever een pilsje met jullie drinken dan handjes schudden hebben we ervoor gekozen om samen een groot feest te geven en geen receptie. In het weekend van 2 en 3 maart aanstaande wordt daarom de Koppel omgetoverd tot een feestpaleis. Het programma van zaterdagavond 2 maart liegt er niet om! Samen met enkele zaate hermeniekes, 'huisband' Promilaasj, de Limburgse Toppers en Erwin zal het een daverend feest worden. Het feest start om 20.00uur en de entree is gratis!
Op zondag 3 maart zal er een gezellige matinee middag plaatsvinden. Onder andere met een optreden van de Willy Wenmaekers Band. Ook aan de kids is gedacht! Er zal namelijk een heuse Streetdance Workshop plaatsvinden! De middag begint om 15.00uur en ook voor deze middag is er geen entree.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op 2 en/of 3 maart.

Zaate Herriemenie ‘Jonk Vleisj’ Deetere
Jo en Wilma Spelthan
Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl