Jouw Marktkraam Echt

Jouw Marktkraam Echt

‘Jouw Marktkraam Echt’.

Geboren Dieterdernaar Erich Maassen heeft sinds 4 februari 2017 in Echt een winkel geopend met een unieke formule. Hieronder leest u zijn verhaal.

Concept 140 winkeltjes in 1 winkel: De huurder richt een eigen “kraam’ in en prijst de artikelen met barcodestickers die gekoppeld zijn aan de bankrekening van de huurder. Dit maakt dat Jouw Marktkraam Echt meer dan 140 winkeltjes onder 1 dak heeft. Onze winkel is dus de plek voor bijvoorbeeld een imker met lekkere honing, een kunstenaar met gave tekeningen, een Crea Bea die zelf sieraden maakt, een breister met mooie sjaals, een fashionista met een beginnend modemerk, een handelaar met overstock, een vintage lover met unieke items, een verzamelaar met een te grote verzameling, een shop aholic met een overvolle zolder of gewoon iemand die wilt opruimen maar niet alles wil weggooien. Kortom, wij zijn de fysieke variant van Marktplaats.nl!

Hoe werkt het? Jouw Marktkraam Echt verzorgt de volledige verkoop van de producten. Iedereen die iets te verkopen heeft kan al een krat huren voor €5,-, etalage plek €7,50 een lage of hoge kraam voor €25,- per week of een etalageplek voor €30,- . De huurder bepaalt zelf de prijs van zijn/haar producten en richt de kraam zo mooi mogelijk in. Nu is het miniwinkeltje geopend en kan de verkoop starten. De huurder kan de verkoop volgen via de app en aan het einde van de huurperiode wordt de volledige opbrengst van de verkoop overgemaakt. De ideale plaats voor een (extra / tijdelijk) fysiek verkooppunt.

Variatie: Door de verschillende kramen is Jouw Marktkraam de ideale plek om lekker te snuffelen tussen een wisselend en uniek aanbod van meer dan 140 ‘miniwinkeltjes’. Tussen het shoppen door kun je even pauze houden aan onze gezellige koffie /thee tafel, om dan weer vol energie verder te neuzen.

Workshops: Wij geven geregeld op dinsdag en donderdag een mini workshop Tekstbord maken. Heeft u ook interesse dan kunt u dit kenbaar maken in de winkel.

De items die niet tijdens de verhuurperiode worden verkocht kunnen de huurders achterlaten in de winkel ten behoeve van het goede doel: Make a Wish and do a Gift, een verbindingspagina op Facebook voor iedereen, voor alle mensen, ongeacht afkomst, geloof, huidskleur, nationaliteit, voor alle beurzen, van huilende beurs tot miljonairsbeurs, met als doel om zich met elkaar te verbinden in goedheid voor elkaar.

Kijk ook eens op mijn website; www.jouwmarktkraamecht.nl en graag tot gauw bij Jouw Marktkraam Echt.

Met vriendelijke groet,

Erich Maassen


Jouw Marktkraam Echt is gevestigd aan de Zuiderpoort 2a in Echt

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag en Maandag gesloten

Webmaster info@deetere.nl