Informatiebijeenkomst zorg, jeugd en werk
Informatiebijeenkomst op 8 december 2014

Komt U ook?,

Gemeente Echt-Susteren organiseert informatiebijeenkomsten zorg, jeugd en werk.
De gemeente Echt-Susteren krijgt vanaf 2015 meer en andere taken op het gebied van zorg, jeugd en werk. Deze veranderingen zorgen voor veel vragen. De gemeente organiseert daarom in het najaar in verschillende kernen een bijeenkomst om hierover met u in gesprek te gaan. Komt u ook?De gemeente Echt-Susteren krijgt vanaf 2015 meer en andere taken op het gebied van zorg, jeugd en werk. Deze veranderingen zorgen voor veel vragen. De gemeente organiseert daarom in het najaar in verschillende kernen een bijeenkomst om hierover met u in gesprek te gaan. Komt u ook?

Tijdens zo'n bijeenkomst wil de gemeente met u praten over de aanstaande veranderingen in het sociaal domein en wat dit voor u kan betekenen. Wat verandert er met betrekking tot zorg en ondersteuning van ouderen? Wat als er niemand in uw directe omgeving is, die u kan helpen? Krijgt u straks nog wel hulp bij het huishouden? Moet u als werkloze straks verplicht vrijwilligerswerk gaan doen? En wat gebeurt er met het persoonsgebonden budget van uw kind? Wethouders Frische en Ruijten informeren u hierover. Uiteraard is er volop ruimte voor u vragen te stellen.

Voor Dieteren en Roosteren is deze bijeenkomst gepland op maandag 8 december 2014 in het gemeenschapshuis van Roosteren. Om 19.15 uur staat de koffie klaar, om 19.30 uur wordt gestart tot ongeveer 21.30 uur.

Bent u niet in de gelegenheid deze bijeenkomst bij te wonen? Dan kunt u ook een van de volgende bijeenkomsten bezoeken.
Woensdag 12 november in zaal Mirage te Susteren
Dinsdag 18 november in het Gemeentehuis te Echt
Dinsdag 25 november in het Gemeentehuis te Echt
Webmaster info@deetere.nl