Genenj buurtvereniging in Dieteren


Volwassen uitstapje zaterdag 18 oktober 2014

Beste buurtbewoners,
Op zaterdag 18 oktober organiseert buurtvereniging Genenj hun jaarlijks uitstapje voor de volwassen leden. Ook niet leden zijn van harte welkom.
We gaan deze zaterdagmiddag een bezoek brengen aan de Alfa brouwerij in Thull bij Schinnen waar we nadat we ontvangen worden met koffie/thee en Limburgse vlaai in het proeflokaal, eerst een film over de historie en het brouwproces van deze brouwerij bekijken, waarna we een bezoek brengen aan de ALFA BRON waar deze brouwerij om bekend staat.
Hierna krijgen we een rondleiding door de diverse afdelingen met uitleg over het brouwproces en de logistiek die nodig is voordat het bier bij de winkelier en de consument is. Na deze 1.5 durende rondleiding gaan we naar de proeverij waar we de verschillende Alfa bieren kunnen proeven ( maar ook eventuele frisdranken ) met een aantal hartige hapjes.
De totale rondleiding duurt ca. 2.5 uur.
Na dit bezoek aan de brouwerij zullen we om ca. 18.30 een klein hapje gaan eten bij ???????????.
We vertrekken om 15.00 uur op het Peareplein en worden om 16.00 uur verwacht in Thull , indien u met eigen vervoer wilt gaan dit vermelden op het opgave formulier.
Eigen bijdrage voor deze middag is voor leden 15 euro en niet leden 20 euro,
Graag in een afgesloten enveloppe met aanmeldstrookje inleveren voor zondag 5 oktober bij Robert v Donk, Kerkstraat 42 in Dieteren.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Deelname bezoek aan bierbrouwerij Alfa in Thull, Schinnen

Naam ……………………………………………………………………………….lid / niet lid vervoer ja/nee

Naam………………………………………………………………………………..lid / niet lid vervoer ja/nee

Naam ……………………………………………………………………………….lid / niet lid vervoer ja/neeWebmaster info@deetere.nl