Frit mit frikkedelleconcert


Frit mit frikkedelleconcert.

Op zondag 4 oktober 2015 wordt er voor de jeugddrumbands van Harmonie Aurora Grevenbicht, Fanfare St. Jozef Buchten en de jeugdslagwerkgroep van Fanfare Eendracht Dieteren het jaarlijkse ‘Frit mit Frikkedelle concert’ georganiseerd.

Onder leiding van de instructeurs van deze jeugddrumbands gaan ze aan de slag met het instuderen van een muziekstuk. Zij gaan dit doen door middel van gezamenlijke repetities en workshops. Na al dat harde werken is het tijd om gezellig samen ‘Frit mit Frikkedelle’ te eten. In de avond is er een concert voor ouders en belangstellenden. De jeugddrumbands zullen ieder afzonderlijk een kort werk laten horen en als afsluiting spelen zij het die dag ingestudeerde muziekstuk. Tijdens het concert zal er voor het publiek ook een smakelijke maar zeker ook toepasselijke traktatie zijn.

Het concert zal plaats vinden in verenigingslokaal ‘de Wiejerd’ van Fanfare Eendracht Dieteren en start om 18.30 uur (zaal open om 18.00 uur). De toegang is gratis, met gelegenheid tot het geven van een vrijwillige bijdrage. De opbrengst hiervan zal geheel ten goede komen aan onze jeugd! U bent van harte welkom om te komen luisteren naar de jeugddrumbands!
Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl