Frit mit frikkedelleconcert

Frit mit frikkedelleconcert


Op zondag 5 oktober 2014 wordt er voor de jeugddrumbands van Harmonie Concordia Obbicht, Harmonie Aurora Grevenbicht, Fanfare St. Jozef Buchten en de jeugdslagwerkgroep van Fanfare Eendracht Dieteren, een bijzonder, muzikaal en bovenal gezellig treffen georganiseerd! Zij zullen deze dag deelnemen aan het ‘Frit mit Frikkedelle concert’.
Onder leiding van de instructeurs van deze jeugddrumbands gaan ze aan de slag met het instuderen van een muziekstuk. Zij gaan dit doen door middel van gezamenlijke repetities en workshops. Na al dat harde werken is het tijd om gezellig samen ‘Frit mit Frikkedelle’ te eten.
In de avond is er een concert voor ouders en belangstellenden. De jeugddrumbands zullen ieder afzonderlijk een kort werk laten horen en als afsluiting spelen zij het die dag ingestudeerde muziekstuk. Het concert zal plaats vinden in de Harmoniezaal van Harmonie Concordia, welke is gelegen aan de Koestraat 8 te Obbicht en start om 18.30 uur (zaal open om 18.00 uur). De toegang is gratis, met gelegenheid tot het geven van een vrijwillige bijdrage. De opbrengst hiervan zal geheel ten goede komen aan onze jeugd! U bent van harte welkom om te komen luisteren naar de jeugddrumbands!

Webmaster info@deetere.nl