Fanfare Eendracht start nieuwe opleidingsjaar


Fanfare Eendracht start in januari 2011 samen met KREATO nieuw opleidingsjaar.

bron: website fanfare Eendracht Dieteren.
Muziekopleiding Fanfare Eendracht Dieteren

In januari 2011 start de Fanfare samen met muziekschool KREATO uit Thorn weer met een nieuw opleidingsjaar voor iedereen die graag muziek wil leren maken.
Hou je van muziek en zou je zelf muziek willen maken en wil je lid worden van een leuke vereniging? Kom dan naar onze info-avond op maandag 29 november om 18.30 uur in de Wiejerd,samen met je ouders, dan vertellen we je alles over de muziekopleiding van onze Fanfare en Drumband.
In 2011 begint ook weer een nieuwe cursus I.V.M (instrumentaal voorbereidend muziekonderwijs) Deze cursus bereidt je voor op het leren bespelen van een muziekinstrument. In deze cursus leer je noten lezen, liedjes zingen en blokfluit spelen.Deze cursus wordt via de Fanfare, verzorgd door muziekschool KREATO uit Thorn (de lessen worden in Dieteren gegeven).
Wil je meer weten kom dan naar onze info-avond. Ben je verhinderd maar wil je toch alles weten over de muziekopleiding, neem dan contact op met Thea Otten (046-4492828)
Ook volwassenen kunnen lid worden van onze vereniging en leren om een muziekinstrument te bespelen. U bent nooit te oud om te leren. U kunt informatie hieromtrent inwinnen bij het secretariaat van Fanfare Eendracht Dieteren (046-4490528)Webmaster info@deetere.nl