Expositie Connect College

Expositie Connect College: JONG!
Gemeentehuis: vrijdag 18 november - vrijdag 2 december 2016Vrijdag 18 november a.s. vindt om 15.00 uur de opening plaats van de expositie JONG van het Connect College - Echt in het gemeentehuis van Echt-Susteren.

Leerlingen van de onderbouw (vmbo-havo-vwo-gymnasium) van het Connect College hebben op verschillende manieren en met verschillende materialen uitdrukking gegeven aan het thema JONG. De kunstwerken variëren van paspoppen, mergelblokken en tekeningen tot mozaïek, keramiek, hout en nog veel meer.

De expositie is ontstaan uit een samenwerking van het Connect College met de Klankbordgroep Cultuur Echt-Susteren en de BIND Cultuurcoach Monique van der Vleuten. Met deze expositie wordt de Cultuurzomer 2016 van Klankbordgroep Cultuur afgesloten.

Op deze wijze is het hele jaar aandacht besteed aan het thema JONG, met onder andere een Open Podium, de kunstroute Sjarabang en een literair café. De expositie is te bezichtigen van vrijdag 18 november tot vrijdag 2 december tijdens de openingstijden van het gemeentehuis Echt-Susteren (maandag 9.00-20.00 uur, woensdag 9.00-17.00 uur, donderdag en vrijdag 9.00-13.00 uur).

Laat u verrassen! U bent van harte welkom en de toegang is gratis!

Info: www.cultuurechtsusteren.nl


Webmaster info@deetere.nl