Deeters maedje nao TVK

Deeters meadje, Evy Schulpen naar finale TVK 2014
Afgelopen zaterdag 30 november is het Evy Schulpen uit Dieteren gelukt om door te dringen tot de finale van het Tiener Vastelaovend Kónkoer. De voorronde vond plaats in de Spil in Maasbracht. Maar liefst 26 solisten, duo’s en groepen uit heel Limburg streden om de 15 beschikbare finaleplaatsen. Het is de tweede keer dat Evy in de finale van het TVK staat. De muziek van haar lied “Tieners aan de Mach ” is geschreven door Paul Pelzer (bekend van feestband Promilaasj), terwijl de tekst ook dit jaar weer uit de pen van Jan van Wegberg kwam.
Evy is al lang geen onbekende meer in het Limburgse (carnavals) land. Zij is al enkele jaren vaste gast op het Plats Spektakel op carnavalszaterdag in Echt en treedt ook regelmatig op bij carnavals zittingen en feestavonden. Ook door het jaar heen brengt de tiener uit Dieteren graag een greep uit haar brede repertoire ten gehore, zoals onlangs tijdens Coolkids in concert van de Koninklijke Harmonie St. Caecilia uit Echt.

De finale van het TVK vindt plaats op zaterdag 8 februari 2014 in het Cultuurcentrum Corneliushuis te Heerlerheide. Hopelijk zullen vele supporters van de partij zijn om haar te steunen.
Op naar…………………… Tieners aan de mach.Evy Schulpen


Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl