Jaarboek 15 de Doort.
15e Jaarboek Echter Landj over de Doort komt uit!

Op 30 november 2019 wordt het lang verwachte Jaarboek nr. 15 dat geheel is gewijd aan de Doort, uitgereikt aan de directeur van Staatsbosbeheer Peter van de Rijdt en aan mevrouw Bruijsten, wethouder van de gemeente Echt-Susteren.
De uitreiking van het Jaarboek geschiedt in besloten kring met alle auteurs, sponsoren, bevriende zusterverenigingen en de redactie van het Jaarboek in het gemeenschapshuis De Koppel te Dieteren.
Het omvat rond de 350 pagina's met 28 artikelen van de hand van 22 auteurs, die een breed scala aan onderwerpen behandelen, zowel biologische en cultuurhistorische. Ook de archeologie, geologie, landschapsontwikkelingen en toponymie komen aan bod. Kortom een ideaal geschenk voor de komende feestdagen.
Afhalen Jaarboek
Voor alle inschrijvers zal het Jaarboek af te halen zijn op zaterdag 30 november van 14.00 uur tot 17.00 uur én op zondag 1 december van 14.00 tot 17.00 uur. In beide gevallen kan dat op Plats 1 te Echt in het verenigingslokaal 3e verdieping.
Daarna is het boek te verkrijgen op iedere donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur op Plats 1 te Echt in het verenigingslokaal van de Heemkundekring “Echter Landj” op de 3e verdieping. Met uitzondering van de kerstvakantie.
Voor diegenen die zich vooraf niet hebben ingeschreven is het Jaarboek te koop voor € 28,00.


Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl