Nieuws uit Dieteren

Welkom bij subcategorie "Vermist",


!VERMIST!


Harwin, 3 jaar oud, deed op maandag 23 november 2009 een verschrikkelijke ontdekking. Bambi en Stampertje zijn twee lieve dwergkonijntjes zijn verdwenen. Het hokje staat open en de konijntjes zitten er niet meer in.
Signalement:
Bambie is een volwassen dwergkonijn bruin-wit gekleurd met enkele zwarttinten.
Stampertje is ook een volwassen dwergkonijn zwart-wit gekleurd.
Het zijn beide mannetjes, kerngezond en vliegensvlug.

Heeft u deze konijntjes gezien of kent u de verblijfplaats van dit tweetal dan kunt u contact opnemen door een berichtje te sturen aan: info@deetere.nl

! TERECHT !


Na diverse tips kon eerst Stampertje opgespoord worden, hij bleek zich schuil te houden in een schuurtje te Deetere. Hij was echter weer dolblij toen hij in zijn eigen vertrouwde hok was terug gezet.
De terugkeer van Bambi had echter wat meer voeten in aarde. Het bleek namelijk dat nogal wat gezinnen van Zilstraat en Vleutstraat in touw te zijn geweest om hem te pakken krijgen en toen dat gelukt was, werd de Dierenambulance gebeld.


Het centrum van de Dierenambulance Midden-Limburg in Weert.

Deze heeft het konijntje toen naar het centrum van de Dierenambulance Midden-Limburg in Weert gebracht waar hij vertroeteld werd en weer een beetje kon bedaren van de spannende ontsnapping.


De konijntjes weer terug bij hun baasje Harwin.

Inmiddels zijn beide pioniers weer thuis bij hun baasje Harwin.
Iedereen die heeft bijgedragen aan de veilige terugkeer van Bambi en Stampertje willen wij ook namens Harwin heel hartelijk bedanken.
Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl