Beer van Zöstere
Nieuw duo in Susteren:
Janse Bagge Bend Beer & éch Zösters beer!

Door Cor Voorter

Susteren Normaal gesproken staat Janse Bagge Bend vanaf halfvasten weer op de podia. Helaas is ook hier de Coronapandemie de grootste spelbreker. Maar JBB zou JBB niet zijn als zij er niet voor waakt om er voor te zorgen, dat ze in contact blijven met de fans en hun publiek.

Frontman Henk Steijvers vond het jammer dat veel liefhebbers van het Janse Bagge Bend Beer in december misgrepen bij het bestellen van hun unieke biertje en heeft hemel en aarde bewogen om nog éénmaal het Janse Bagge Bend Beer te kunnen laten brouwen. Ook nu weer samen met een ander biertje, namelijk “éch Zösters beer”!
Vanwege de vrije tijd heeft Steijvers zichzelf flink bezig gehouden met het controleren van het brouwproces, waarbij hij regelmatig is blijven proeven om de kwaliteit te bewaken. Van de geheime waterbron op Susterense bodem tot en met afvullen en etiketteren van het laatste flesje overal is de hand van de meester terug te vinden.


Janse Bagge Bend Beer frontman Henk Steijvers voorziet flesjes beer van stickers.

Oplage wederom beperkt
Nu het voorjaarszonnetje lonkt en we straks weer kunnen gaan genieten leent de Janse Bagge Bend nog een keertje zijn naam uit aan een speciaal biertje. Wel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat ook hier de opbrengst ten goede komt aan een bijzonder project binnen de Susterense gemeenschap.

Dus wie het Paasfeest wil vieren samen met de Janse Bagge Bend, kan vanaf donderdag 01 april a.s. (het is écht geen 1 aprilgrap) een setje van deze Susterense biertjes bestellen (in cadeauverpakking). De kosten bedragen € 7,50 per setje en kunnen worden voldaan bij afhalen vanaf donderdag a.s. bij Wine & Booz, Reinoud van Gelderstraat 3 in Susteren.

Reserveren en bestellen!
Let op: Om zeker te zijn dat u niet misgrijpt kunt u alvast uw setje(s) bestellen via: winebooz@ziggo.nl of telefoonnummer 046-4491929 en uiteraard via de Facebook- en Instagrampagina van Wine & Booz! U ontvangt via Wine & Booz een bevestiging!
De volgorde van aanmelding per mail is bindend en OP=OP!!
Advies om niet te lang te wachten, want op is echt op!!Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl