Brief Dorpsraad Dieteren.
Dorpsraad Dieteren
Glasvezelproject clubactieBeste inwoners van Dieteren,

Bijeenkomsten/ vragenuurtjes glasvezelproject Dieteren
Wij hebben u in onze 1e flyer beloofd dat wij u schriftelijk zullen uitnodigen voor een aantal door Delta Fiber Netwerk samen met ons te organiseren vragenuurtjes in het kader van het glasvezelproject dat, bij voldoende inschrijvingen, in een gebied waarvan Dieteren deel uitmaakt wordt uitgevoerd. Het eerste succesvolle online vragenuurtje heeft vorige week dinsdag plaatsgevonden.

Voorafgaande aan deze 1e online bijeenkomst had premier Rutte ons al duidelijk gemaakt dat de voorziene bijeenkomsten in gemeenschapshuis de Koppel, i.v.m. een verlenging van de lockdown van 3 weken, niet kunnen plaatsvinden vóór het verstrijken van de datum van 3 februari a.s.. En zoals u wellicht weet is 3 februari a.s. de einddatum waarop u zich nog door het afsluiten van een overeenkomst met Delta, Caiway, Helden van nu of Online kunt aanmelden voor een verder gratis aansluiting op het glasvezelnet. Daarom nodigen wij u met deze flyer uit voor twee online vragenuurtjes. Het eerste vragenuurtje zal plaatsvinden op zaterdag 23 januari a.s. van 13.00 uur tot 14.00 uur en het tweede vragenuurtje op donderdag 28 januari a.s. van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Wat is het doel van deze online vragenuurtjes?
Wij willen er nadrukkelijk op wijzen dat het doel van deze bijeenkomsten niet is om wie dan ook een podium te bieden om reclame te maken voor zijn of haar product of dienst. Het doel is om u in de gelegenheid te bieden om uw vragen te stellen waarop door specialisten vervolgens een eerlijk antwoord wordt gegeven. Met deze antwoorden kunt u dan uw voordeel doen bij het maken van de keuze om wel of niet over te gaan op glasvezel en, in het geval u besluit over te gaan op glasvezel, met welke provider u dan in zee gaat.

Het online vragenuurtje op 23 januari a.s. van 13.00 uur tot 14.00 uur.
Dit online vragenuurtje is speciaal bedoeld voor inwoners uit Dieteren. Tijdens dit vragenuurtje kunt u al uw vragen stellen over glasvezel (algemeen, over de aanleg, over de abonnementen van de providers etc.) en u kunt ook direct aanmelden. U kunt aan dit online vragenuurtje deelnemen via Microsoft Teams. U hoeft dit programma niet te downloaden en u kunt deelnemen via een speciale link. Deze link kunt u vinden op www.deetere.com bij het kopje ‘glasvezel’ of via de campagnewebsite van DELTA Fiber Netwerk https://www.deltafibernetwerk.nl/gebieden/echt-susteren/ bij het kopje ‘Volg een online vragenuurtje’.

Het online vragenuurtje op 28 januari a.s. van 20.00 uur tot 21.00 uur.
Ook dit vragenuurtje is weer speciaal bedoeld voor inwoners uit Dieteren. Voor dit vragenuurtje zullen wij geen aparte uitnodiging in uw brievenbus deponeren. U bent bij deze uitgenodigd om mee te doen. U kunt ook aan dit online vragenuurtje deelnemen via Microsoft Teams. U hoeft dit programma wederom niet te downloaden en u kunt deelnemen via een speciale link. Deze link kunt u weer vinden op de website www.deetere.com bij het kopje glasvezel of op de campagnewebsite van DELTA Fiber Netwerk https://www.deltafibernetwerk.nl/gebieden/echt-susteren/ bij het kopje “Volg een online vragenuurtje”.

Onze verenigingsactie.
Tenslotte nog dit. Als u besluit om een aansluiting te nemen op het glasvezelnet en om daarvoor in zee te gaan met Delta of Caiway vragen wij u om u via ons aan te melden. Dat levert ons € 50,- en u € 25,- op. U meldt zich via ons aan door uw aanmelding te starten met gebruikmaking van de onderstaande ‘Delta-link’ als uw keuze is gevallen op Delta en op de ‘Caiway-link’ als uw keuze is gevallen op Caiway. Denk daarna aan het accepteren van cookies. Indien u dit niet doet werkt de website van de betreffende provider niet goed. Verder wijst alles zich vanzelf.


Delta: http://aklam.io/r5RRvr

Voor meer informatie over het aanbod van Delta neem contact op via 0118-225571.

Caiway: http://aklam.io/AWLby3
Voor meer informatie over het aanbod van Caiway neem contact op via 088-2249001.

Bij vragen/opmerkingen stuur een e-mail naar Eric Bocken (ericbocken@home.nl) of Paul Opgenort (p.opgenort@kpnplanet.nl)

Met vriendelijke groet,

De Dorpsraad Dieteren


Link Caiway/DELTA te vinden op www.deetere.com kopje glasvezel.


Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl