Brief Dorpsraad Dieteren.
Dorpsraad Dieteren
Glasvezelproject clubactieBeste inwoners van Dieteren,

Bijeenkomsten glasvezelproject DELTA Fiber Netwerk
Zoals beloofd zouden wij u allen informeren over de aankomende informatie- en adviesbijeenkomsten over het glasvezelproject in Dieteren. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen de twee bijeenkomsten in gemeenschapshuis de Koppel niet plaatsvinden i.v.m. een verlenging van de lockdown van 3 weken. Dit is heel jammer en helaas is het niet anders. De online bijeenkomst kan echter wel doorgaan.

Online informatie- en adviesbijeenkomst
Dinsdag 12-1-2021 tussen 19:30 20:30 zal de eerste online bijeenkomst plaatsvinden. Dit online vragenuurtje is speciaal bedoelt voor inwoners uit Dieteren. Tijdens dit vragenuurtje kunt u al uw vragen stellen over glasvezel (algemeen, over de aanleg, over de abonnementen van de providers etc.) en u ook direct aanmelden. U kunt deze online bijeenkomst tussen 19:30 20:30 bijwonen via Microsoft Teams. U hoeft dit programma niet te downloaden en u kunt deelnemen via een speciale link. Deze link kunt u vinden op www.deetere.com bij het kopje glasvezel of via de campagnewebsite van DELTA Fiber Netwerk https://www.deltafibernetwerk.nl/gebieden/echt-susteren/ bij het kopje “Volg een online vragenuurtje”.

Meer informatie en aankomende evenementen
U kunt de komende weken op de website www.deetere.com bij het kopje glasvezel meer informatie vinden over het glasvezelproject in Dieteren. Wij zullen u o.a. via deze website op de hoogte houden en u vindt hier ook de aanmeldlinks van onze verenigingsactie in samenwerking met Caiway & DELTA. Daarnaast zullen ook aankomende digitale evenementen op deze site benoemd worden. Bij vragen/opmerkingen stuur een e-mail naar Eric Bocken (ericbocken@home.nl) of Paul Opgenort (p.opgenort@kpnplanet.nl)


Met vriendelijke groet,

De Dorpsraad Dieteren


Link Caiway/DELTA te vinden op www.deetere.com kopje glasvezel.


Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl