Brief Dorpsraad Dieteren.
Dorpsraad Dieteren
Glasvezelproject clubactieBeste inwoners van Dieteren,


Glasvezelcampagne met 2 weken verlengd

Nadat u zich in eerste instantie tot uiterlijk 3 februari kon aanmelden voor een glasvezelaansluiting heeft Delta Fiber Netwerk de datum verlengd tot 17 februari. Het bedrijf is tot dit beluit gekomen omdat tijdens de laatste dagen een snelle stijging te zien was in het aantal aanmeldingen en dan met name via de Caiway & DELTA verenigingsactie. Dit zien wij vanuit de Dorpsraad ook terug in de cijfers, want 39 inwoners hebben zich via ons aangemeld waarvan de meeste aanmeldingen de laatste dagen binnenkwamen! Mede gelet op het feit dat deze campagne in Corona-tijd moest worden gevoerd, vindt het bedrijf het reŽel dat inwoners wat langer de kans krijgen om zich nog aan te melden onder de huidige actievoorwaarden.

Digitale aanmeldavond 16 februari 19:30 - 20:30

Aanstaande dinsdag is er voor u als inwoner nog de mogelijkheid om via Microsoft Teams (hoeft u niet te downloaden) advies te krijgen. U kunt zonder registratie deelnemen door op de volgende link te klikken https://bit.ly/3a7fxJy die u kunt vinden op de website www.deetere.com kopje glasvezel of op de website https://www.deltafibernetwerk.nl/gebieden/echt-susteren/.

Investeer €323,40 en ervaar het zelf

U kunt zich nog tot 17 februari (aanstaande woensdag) aanmelden voor glasvezel zonder extra aansluitkosten van €650,-. Op deze datum bekijkt DELTA Fiber Netwerk of het benodigde deelnamepercentage van 35% is behaald. Wilt u “nog” geen abonnement afsluiten om wat voor reden dan ook, maar eigenlijk wel glasvezel in uw woning hebben? De slimste optie is dan om bij de provider Caiway alleen een internet abonnement te bestellen voor een jaar. Dit internet abonnement kost het eerste jaar €323,40. De eerste 6 maanden betaalt u 6 x €9,95 = €59,70 en de laatste 6 maanden 6 x €43,95 = €263,70. U kunt dan ook de snelheid/stabiliteit testen t.o.v. uw huidige aanbieder waar u internet afneemt door bijvoorbeeld op www.fast.com een snelheidstest te doen.

Steun de Dorpsraad!

U kunt een abonnement afsluiten bij één van de vier telecomaanbieders: Caiway, DELTA, Helden van Nu of Online.nl. Als u een abonnement bij DELTA of Caiway gaat afsluiten kunt u als inwoner van Dieteren ook de Dorpsraad Dieteren en daarmee uw dorp steunen. Dit doet u door uw aanmelding te starten met gebruikmaking van de van toepassing zijnde link die u aantreft op de site www.deetere.com onder het ‘kopje’ glasvezel. De Dorpsraad ontvangt dan € 50,- en uzelf € 25,-. Uiteraard dient de campagne wel behaald te zijn voordat deze bedragen worden uitgekeerd. Voor uw vragen hieromtrent kunt u zich wenden tot Eric Bocken (ericbocken@home.nl) of Paul Opgenort (p.opgenort@kpnplanet.nl)

Met vriendelijke groet,

De DorpsraadHeeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl