Awvellemenkes terug in Deetere?


Wat voeren de awvellemenkes in hun schild?
Zoals uit oude verhalen bekend is hebben de awvellemenkes vroeger de bevolking van Deetere geholpen met hun klusjes. Zij woonden in de Koppeleberg, totdat ze op een dag plotsklaps verdwenen waren. Uit welingelichte bron heb ik vernomen dat een moderne variant van deze menkes onderweg zijn naar Dieteren. Zij komen speciaal om de lezers van DEETERE.COM een helpende hand toe te steken.

Inmiddels zijn de bijzonderheden bekend geworden. Het betreft een multifuntioneel mannetje wat buigbaar is in de kleuren rood, blauw, geel, groen en voorzien kan worden met zuignapjes en/of magneten(deze zijn inbegrepen). Hierdoor zijn deze menkes multifunctioneel inzetbaar. Deze menkes dragen ook de naam DEETERE.COM met zich mee op hun buikje. Daarmee maken ze ook nog eens promotie voor ons dorp en dorpswebsite.
U wilt natuurlijk weten hoe U deze menkes kunt verkrijgen. Daartoe is het uiteraard mogelijk deze te kopen, zie hiervoor de bestelpagina. Ook zal af en toe op deze site een puzzelvraag worden gepubliceerd waarbij de uitgekozen winnaar een exemplaar als prijs krijgt uitgereikt. Daarnaast worden bij gelegenheid ook enkele exemplaren verspreid. Uitgangspunt is om naast een bescheiden bijdrage voor onderhoud van deze site per saldo prijsneutraal uit te komen.

Enkele voorbeelden:Let op!! dit is geen speelgoed! Adviesleeftijd 8-100 jaar.


Webmaster info@deetere.nl