Carnaval in Dieteren

Alternatieve optocht.

Carnavalsvereniging “De Lollige Buk” uit Deetere organiseert carnavalsoptocht op corona veilige manier. Dit is te lezen in de nieuwsbrief die in Dieteren is rondgebracht en ook is te lezen op hun site en facebook pagina.

We lezen hierin o.a.:
Carnavalsoptocht 15 februari 2021:
Ieder jaar hebben wij in Dieteren een prachtige carnavalsoptocht met leuke groepen, einzelgängers en praalwagens. Hier worden leuke ideeën met veel creativiteit en knutselwerk dan tentoongesteld.!
Dit jaar kunt U thuis een leuke ( miniatuur) carnavalsoptocht fabriceren ( papier, karton, foam, plastiek, lego, end. of gewoon getekend), deze dan fotograferen of een filmpje en dan opsturen naar sikkertaris@cvdelolligebuk.nl of naar 06-50588823. Onze Prins Maurice en Jeugdprinses Sterre zullen de mooiste uitvoering belonen.

Verdere aangepaste activiteiten zijn onder meer: Mooist versierde carnavalsraam, Nonnevotte actie (niet huis aan huisverkoop maar alleen bestellen), Speurtocht (als passend binnen veiligheidsmaatregelen).
Ook lezen we in de nieuwsbrief wanneer de prijzen worden toegekend.

Op carnavalsdinsdag 16 februari, zullen de winnaars van de speurtocht, de optocht en het mooist versierde raam dan een bericht en prijs ontvangen en ook zullen wij dan de uitslagen bekend maken op onze Facebook site “CV De Lollige Buk”.

Meer informatie kunt u lezen op hun site en facebook pagina.
http://www.cvdelolligebuk.nl/
https://www.facebook.com/cvdelolligebukHeeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl