Cursus GSMCursus mobiel bellen & sms'en


Een mobiele telefoon kan voor veel mensen vrijheid, veiligheid en gemak betekenen.
Maar dan moeten ze er wel mee om kunnen gaan. Echter zitten er tegenwoordig zoveel knopjes en mogelijkheden op, dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet.
Daarom dat een 4-tal scholieren van het Connect College Echt in samenwerking met Biblionova en Stichting Menswel een aantal cursussen mobiel bellen en sms'en organiseren. Dit doen zij in het kader van de Maatschappelijke Stage.
Deze cursussen spelen in op de dringende behoefte van met name ouderen om eens eindelijk een goede uitleg te krijgen over het in gebruik nemen van hun mobiele telefoon. De leerlingen zullen uw vragen beantwoorden en u wegwijs maken in het gebruik van uw mobiele telefoon. Daarnaast staan ze u graag persoonlijk bij om u van dienst te zijn en tijdens de pauze een kopje koffie of thee in te schenken.
Er zullen op verschillende locaties cursussen worden aangeboden en hier kunt u zich voor inschrijven. Hieronder staan de eerste vier* cursusdata met tijden vermeld en hoe u zich voor de cursus kunt inschrijven.

Cursusdata
Zaterdag 28 april: Echt, De Plats 1
Van 10.00u tot 12.00u
Inschrijving mogelijk aan de balie, telefonisch via 0475-470742 of door een e-mail te versturen naar info.echt@biblionova.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer.

Woensdag 2 mei: Nieuwstadt, Millenerstraat 2
Van 14.00u tot 16.00u
Inschrijving mogelijk aan de balie, telefonisch via 046-4854491 of door een e-mail te versturen naar info.nieuwstadt@biblionova.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer.

Donderdag 3 mei: Koningsbosch, Kap. Verdonschotstraat 5
Van 14.00u tot 16.00u
Inschrijving mogelijk aan de balie, telefonisch via 0475-301464 of door een e-mail te versturen naar info.koningsbosch@biblionova.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer.

Vrijdag 4 mei: Susteren, Jozefstraat 24
Van 14.00u tot 16.00u
Inschrijving mogelijk aan de balie, telefonisch via 046-4497166 of door een e-mail te versturen naar info.susteren@biblionova.nl o.v.v. uw naam en telefoonnummer.

*Er zullen nog een 4-tal cursussen worden aangeboden, deze zullen tijdig bekend gemaakt worden!

Deelname kosten
Deelname kosten voor niet-leden van Biblionova zijn 3 euro en voor leden GRATIS!
Wacht niet te lang en geef u vandaag nog op! Want VOL=VOL!


Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de cursus mobiel bellen kunt u vrijblijvend contact opnemen met Simone Maassen, Stichting Menswel Echt via 0475-484848 of door een email te versturen naar simone.maassen@menswel.nl.


Webmaster: info@deetere.nl