Gemeente opent condoleanceregister voor overleden Majoor John Evans

De Engelse veteraan, majoor John Evans, is op 16 juli 2014 op 99-jarige leeftijd overleden. Majoor Evans staat bekend als oorlogsheld en bevrijder van Susteren en Dieteren in 1945. In het gemeentehuis is een condoleanceregister geopend waar mensen hun medeleven kunnen betuigen.

Ereburger
De gemeente Echt-Susteren is de heer Evans veel dank verschuldigd voor zijn rol in de bevrijding van Susteren en Dieteren in januari 1945, maar zeker ook voor zijn trouwe verbondenheid met de gemeente in al die jaren daarna. Hij is dan ook in 1979 benoemd tot ereburger van Susteren.

Condoleanceregister
In nagedachtenis van Majoor Evans heeft de gemeente een condoleanceregister geopend in de burgerhal van het gemeentehuis. Tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis (maandag 9.00 - 20.00 uur, dinsdag gesloten, woensdag 9.00 - 17.00 uur, donderdag en vrijdag 9.00 - 13.00 uur) kunnen mensen hun medeleven betuigen door een bericht achter te laten in het condoleanceregister. Het condoleanceregister blijft deze en volgende week toegankelijk voor geïnteresseerden.


Webmaster info@deetere.nl