Inloop Centrum voor Jeugd en Gezin

Inloop Centrum voor Jeugd en Gezin gaat 1 december van start

Opvoeden is leuk, maar niet altijd even makkelijk. Datzelfde geldt voor opgroeien! Gelukkig kunnen ouders en jongeren in Echt vanaf 1 december met al hun vragen terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Dé plek voor vragen en advies over opvoeden en opgroeien.

Het CJG is een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is.
Een plek waar ouders, kinderen en jongeren terecht kunnen met vragen over opvoeden en opgroeien. Het CJG is er voor alledaagse twijfels en praktische vragen over onderwerpen als schoolkeuze, voeding, huiswerk, zakgeld en gezondheid. Je kunt je vragen vrijblijvend stellen, gewoon anoniem als je dat wilt. Het kost je niets en levert altijd iets op. Voor vrijwel elke vraag kunnen we je antwoorden aanreiken. Daarbij gaat het niet om goed of fout. Het gaat erom wat het beste werkt voor jou en jouw kind. Uiteindelijk neem jij zelf een beslissing. Maar soms is een frisse blik van buitenaf precies wat je nodig hebt.

Het CJG is altijd bereikbaar
Het Centrum voor Jeugd en Gezin is op verschillende manieren bereikbaar:
•     de website www.onscjg.nl is 24 uur per dag te bezoeken;
•     je kunt ook een e-mail sturen via info@onscjg.nl;
•     we zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088-4388300;
•     vanaf 1 december is het ook mogelijk persoonlijk bij ons langs te komen op onze locatie in Echt, Peijerstraat 119. Tevens is het mogelijk een afspraak met een van onze consulenten te maken.

Webmaster info@deetere.nl