Cursusaanbod Dn Hook Susteren

Cursusaanbod Dn Hook Susteren
Inschrijven seizoen 2016-2017

Door: Cor Voorter

Voor Cultureel Centrum Dn Hook in Susteren gaat in de eerste week van september het nieuwe cursusseizoen van start met o.a. een aantal nieuwe cursussen. Aanmelden kan vanaf nu, ook met het oog op de komende zomervakanties.

Tai Chi voor beginners
Op de vrijdagochtend van 9.30 10.30 uur start een nieuwe groep voor beginners in de Multifunctionele Ruimte van de Reinoudhal. Tai Chi is een eeuwenoude van oorsprong Chinese bewegingskunst die de mens versterkt, zowel mentaal, emotioneel, fysiek als energetisch.

Basiscursus Koken voor mannen
Op de donderdagochtend van 10.30 14.00 uur, start een Basiscursus Koken voor mannen. Tijdens de 10 lessen, die worden gegeven aan kleine groepjes, worden de keukenbeginselen geleerd van het koken.

Creatieve ontdekkingworkshop
De “Creatieve ontdekkingworkshop” is een goed alternatief om toch creatief bezig te zijn, zonder een volledige cursus te volgen. Het is dan mogelijk om op vier woensdagmiddagen creatief bezig te zijn met een combinatie van klei en decoratietechnieken.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om ook weer in te schrijven of zich aan te melden voor de reeds bestaande cursussen: Schilderen/tekenen, Boetseren/pottendraaien/keramisch werken, Stoelen opknappen/stofferen, Bloemschikken, Quilten/patchwork, Fotografie, Spaans,Engels conversatie, Frans, Smartphone/I-Phone/Tablet/Windows 10, Glas-in-lood/ Tiffany en Djembé. Stichting Sociaal Kultureel Centrum Dn Hook is te vinden aan de Reinoud van Gelderstraat 61-A, 6114 EA te Susteren


In t Waekblaad van week 33 a.s. vindt u ook de volledige folder met informatie van het hele programma van het nieuwe seizoen van Dn HOOK. Voor meer informatie en aanmelden: www.denhook.nl of via de telefoonnummers: 046-4493752 / 0611297338 / 046-4492784


Webmaster info@deetere.nl