Bieleman en Sappeurs treffen Dieteren

25e Bieleman en Sappeurs treffen Dieteren


Op zaterdag 20 september 2014 vieren de Bielemannen en Sappeurs hun 25 jarig jubileum van het jaarlijkse Bielemantreffen.

Een groot aantal Bielemannen en sappeurs zal deze dag strijden om de Thei Heylighen trofee.

Thei Heylighen was één van de oprichters van dit treffen en lid als Bieleman van Schutterij St. Stephanus. Theiís oud collega Jan Couwenberg en Theiís zoon Jack Heylighen, de huidige Bielemannen van schutterij St. Stephanus, vinden het dan ook een hele eer om samen met Schutterij St. Stephanus dit 25e treffen te mogen organiseren.

Een kort overzicht van de festiviteiten:

10.00 uur ontvangst op de Sjöttewei

11.00 uur Heilige mis ter ere van dit 25 jaar jubileum

14.00 uur aanvang spelen

20.00 uur prijsuitreiking, wie wordt de winnaar en mag volgend jaar dit evenement organiseren?

U bent van harte welkom om deze dag te komen kijken en de Bielemannen en Sappeurs van de diverse verenigingen aan te moedigen. Uiteraard is op het feestterrein aan de Bosweg in Dieteren ook een hapje en een drankje aanwezig!


Geslaagd Bielemannen en Sappeurs treffen Dieteren

Op zaterdag 20 september vierden de Bielemannen en Sappeurs hun 25 jarig jubileum van het jaarlijkse Bielemantreffen. Dit is een zeer geslaagd evenement geworden waar het mooie weer, de sfeervolle heilige mis en de overnachting vooraf goed aan hebben bijgedragen.
De mannen hadden er zin in. Het was een gezellige dag waarin verbroedering en vriendschap centraal stonden. De Thei Heylighen trofee is gewonnen door de Bielemannen van schutterij Eendracht Grevenbicht die deze winst tot in de kleine uurtjes samen met de andere Bielemannen en Sappeurs hebben gevierd.Webmaster info@deetere.nl